Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.43 secunde)
Pretul barilului de petrol a scazut, ieri, la bursele electronice din Asia, dupa ce Arabia Saudita a dat asigurari ca va creste productia de petrol, ca raspuns la ingrijorarile la nivel global privind pretul ridicat al "aurului negru".
Este intrebarea la care consilierii locali va trebui sa dea un raspuns in cel mai scurt timp, acestia urmand sa decida daca vom plati mai mult pentru cele doua utilitati ca urmare a majorarii pretului energiei termice.
Pentru prima data dupa multi ani, agricultura aduce beneficii marilor fermieri doljeni, mai ales celor care au aplicat tehnologia completa, asa cum scrie la carte. Daca pretul grâului mai scade, cultivatorii vor iesi pe pierdere.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 16%, daca Guvernul ar anula TVA, si cu 5% in cazul in care mediul privat si antreprenorii si-ar reduce marja de profit cu o treime, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer and Contractor.
Executivul scade TVA la apartamentele noi cu 14% de la începutul lui 2009. Normal ar fi ca pe piata locuintelor din Craiova, preturile sa scada cu 7.000-10.000 de euro.
Pretul petrolului a urcat in noaptea de luni spre marti cu circa 5%, peste 49 de dolari pe baril, ca urmare a reducerii severe a livrarilor de gaze naturale rusesti prin Ucraina catre Europa, insa cotatiile au scazut marti dimineata dupa ce unii investitori au incercat sa profite de cresteri.
Petrom, Rompetrol si Lukoil au scumpit carburantii, de la inceputul anului, cu pana la 77 de bani pentru un sortiment de benzina si 45 de bani pentru motorina, in timp ce pretul barilului de petrol a scazut cu circa 15 dolari in acelasi interval.
Patronii cer o eventuala reducere a TVA-ului la produsele principale, dar diminuarea ar trebui sa se vada si la pretul final de la raft.
Daca Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) nu modifica pretul pe megawatt la Complexul Energetic Rovinari (CE), anul acesta, unitatea ar putea avea pierderi de 68 de milioane de lei.
Ford Motor Company intentioneaza sa declanseze o procedura de scoatere a micilor actionari din firma. Compania vrea sa puna in practica un plan prin care detinatorii de participatii la Automobile Craiova sa fie obligati sa-si vanda actiunile catre Ford la pretul pe care il vrea societatea.
Complexurile Energetice Rovinari si Turceni au iesit pe profit la jumatatea anului, insa acesta nu depaseste 300.000 de lei pentru fiecare unitate. Directorul Complexului Energetic Rovinari recunoaste ca societatea a vandut energie sub pretul pietei, insa doar pentru a nu opri grupurile.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, miercuri seara, ca,in perioada urmatoare, este posibil sa aiba loc o ajustare a preturilor alimentelor de baza cu 8 - 10%. Intrebat daca ministerul previzioneaza o crestere a preturilor la produsele agroalimentare, Valeriu Tabara a raspuns:
Startul scumpirilor va fi dat de producatorii din panificatie care spun ca vor creste pretul painii cu 15 procente, pentru ca pretul graului s-a dublat.
Preturile la alimentele procesate, mai mari cu pana la 12% in urmatoarele doua luni. ... "In ultima perioada, pretul la carne a crescut cu aproximativ 20%. Asta inseamna produsul din carne undeva pe la 8%, deci asta va fi posibila scumpire. Nu la fiecare produs.
Din cauza ca nu exista cumparatori, Finantele nu au cum sa vanda la licitatii bunurile a sute de agenti economici care nu si-au achitat impozitele catre stat.
Pretul variantei Ford B-Max "Ambiente" porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
google-analytics.com